Inspiration

Hur hittar du din egen väg till lugn och ro? På våra inspirationsträffar presenterar vi vår verksamhet och våra fyra metoder till  lugn och ro. Vi ger dig möjlighet att prova på någon av våra metoder och gör dig förhoppningsvis nyfiken på att lära dig mer!
Om du är intresserad av att få en skräddarsydd introduktion till ditt arbetslag, förskola/skola eller kommun, är du välkommen att kontakta oss på kontakt@drommenomdetgoda.se, så kommer vi gärna med ett förslag.

Inspiration, Göteborg

fredag 13 oktober 2017

Kan elever hitta sin egen väg till lugn och ro?

I vår vardag med överflöd av information, många stressfaktorer, högt tempo med många val och konfliktsituationer behöver alla få mer tid för lugn och ro. Forskning och erfarenhet visar att regelbundna enkla övningar med våra metoder ökar välbefinnande och minskar stress, våld och aggressivitet. På så sätt kan alla hitta sin egen väg till lugn och ro.

Nu har ”Drömmen om det goda” kommit till Västsverige. Genom våra fyra metoder: stillhet, rörelse, beröring och reflektion, ger vi dagens unga de verktyg de behöver.

Verksam inom förskola/skola? Nyfiken och vill veta mer? Vi berättar om vårt koncept och om hur du lätt kan integrera de fyra metoderna i din undervisning.

Föredragshållare: Ann Nystrand är utbildare i Drömmen om det godas metoder och vår kontaktperson i Göteborg. Hon arbetar även som kroppsterapeut.

Tid: 8.00-9.30.

Plats: Arena Första Lång, Första Långgatan 17 B. Hållplats Masthuggstorget, Göteborg. OBS! Ändrad plats.

Anmälan senast 10 oktober.

Pris: Inspirationsträffen är kostnadsfri. Kaffe och smörgås finns att köpa i kafeterian.

Inspiration

Anmäl intresse