Evenemang

Är du nyfiken och vill veta mer – kom till våra kostnadsfria inspirationsträffar eller frukostmöten!
På inspirationsträffarna presenterar vi vår verksamhet och berättar om våra fyra metoder till lugn och ro; stillhet, reflektion, beröring och rörelse. Vi ger dig dessutom ett smakprov på någon av dem!
Våra frukostmöten presenterar vår verksamhet och våra fyra metoder och har med någon föreläsare inom ämnen som berör vår vision om trygga barn och unga med god självkänsla och förmåga till närvaro. Läs mer under respektive rubrik.

Inspiration, Göteborg

fredag 13 oktober 2017

Kan elever hitta sin egen väg till lugn och ro?

I vår vardag med överflöd av information, många stressfaktorer, högt tempo med många val och konfliktsituationer behöver alla få mer tid för lugn och ro. Forskning och erfarenhet visar att regelbundna enkla övningar med våra metoder ökar välbefinnande och minskar stress, våld och aggressivitet. På så sätt kan alla hitta sin egen väg till lugn och ro.

Nu har ”Drömmen om det goda” kommit till Västsverige. Genom våra fyra metoder: stillhet, rörelse, beröring och reflektion, ger vi dagens unga de verktyg de behöver.

Verksam inom förskola/skola? Nyfiken och vill veta mer? Vi berättar om vårt koncept och om hur du lätt kan integrera de fyra metoderna i din undervisning.

Föredragshållare: Ann Nystrand är utbildare i Drömmen om det godas metoder och vår kontaktperson i Göteborg. Hon arbetar även som kroppsterapeut.

Tid: 8.00-9.30.

Plats: Arena Första Lång, Första Långgatan 17 B. Hållplats Masthuggstorget, Göteborg. OBS! Ändrad plats.

Anmälan senast 10 oktober.

Pris: Inspirationsträffen är kostnadsfri. Kaffe och smörgås finns att köpa i kafeterian.

Inspiration

Anmäl intresse


Frukostmöte

Anmäl intresse