Evenemang

Är du nyfiken och vill veta mer – kom till våra kostnadsfria inspirationsträffar eller frukostmöten!
På inspirationsträffarna presenterar vi vår verksamhet och berättar om våra fyra metoder till lugn och ro; stillhet, reflektion, beröring och rörelse. Vi ger dig dessutom ett smakprov på någon av dem!
Våra frukostmöten presenterar vår verksamhet och våra fyra metoder och har med någon föreläsare inom ämnen som berör vår vision om trygga barn och unga med god självkänsla och förmåga till närvaro. Läs mer under respektive rubrik.

Tid: 16.00 – 18.00.

Plats: Kornhamnstorg 6, 5 tr, t-bana Gamla stan, Stockholm.

Kom och låt dig inspireras en stund och lär dig mer om angränsande ämnen till vår verksamhet. Vår ordförande Anne Marie Brodén berättar om barn och ungas rättigheter enligt FN Barnkonventionen.

Ewa Hildén, som arbetar med projektet ”Mitt Lugn”, tar oss med in i forskningens värld där ”Hjärnans behov av stillhet” är ett område som fått allt större uppmärksamhet. Dessutom tar vi upp forskning och rapporter där Drömmen om det godas metoder utvärderats.

Som alltid bjuder vår generalsekreterare Marie Boris-Möller på information om Drömmen om det goda och möjlighet att pröva på någon av våra metoder.

Pris: Mötet är kostnadsfritt.

Inspiration, Östersund

måndag 22 januari 2018

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Litsvägen 22 i Östersund.

Hur hittar du din egen väg till lugn och ro? På våra inspirationsträffar presenterar vi vår verksamhet och våra fyra metoder till  lugn och ro. Vi ger dig möjlighet att prova på någon av våra metoder och gör dig förhoppningsvis nyfiken på att lära dig mer!

Pris: Inspirationen är kostnadsfri.

Frukostmöte

Anmäl intresse


Inspiration

Anmäl intresse