Prova på Fredskraftqigong

Torsdag 11 april 2019

Foto: Anders Rosenberg

Datum: 29 april 2019 i Stockholm

Tid: 17.30-18.30. Plats: Kornhamnstorg 6, 5 trappor, Gamla stan i Stockholm.

Kom och prova på fredskraftqigong med vår uppskattade och mycket erfarne utbildare Daniel Richardsson i Gamla stan.

Drömmen om det goda använder metoder från Biyuntraditionen. Biyunqigong är en modern mind/body metod. Den består av långsamma, mjuka och enkla rörelser. Västerländsk forskning har visat att just sådan långsam koncentrerad rörelse är mycket bra mot stressbetingade sjukdomar, främjar nybildning av hjärnans stamceller och är bra för hjärnverksamheten och nervsystemet.

Fredskraftqigongen är utformad för ungdomar och består av vackra starka rörelser med effektiv koncentration på olika aspekter av naturen.

Utbildare: Daniel Richardsson

Forskning och praktisk erfarenhet i svenska skolor visar att fredskraftqigongen är omtyckt av eleverna. Det övergripande syftet är att förbättra den fysiska och psykiska hälsan, minska stress och balansera hjärnans funktioner.

Boka plats och läs mer