Lugna timmen med Anna Bornstein och Lisen Wijkman

Onsdag 3 oktober 2018

Den 22 oktober klockan 17.00–18.30 startar Drömmen om det goda i Stockholm Lugna timmen, en källa för dig som behöver hämta andan i vår snabbt snurrande värld. Inga krav på förkunskaper eller prestationer. Vi hittar lugnet som alltid finns där i vårt inre och sveper in oss i det en stund. Utbyter erfarenheter och tips om hur vi kan hålla kontakten med det även när stressen slår till. Det kostar ingenting, men ger mycket! Nästa tillfälle är den 19 november.

Lugna timmen leds av:

Lisen Wijkman, leg sjukgymnast, lärare i Rosenmetoden och medlem i Drömmen om det goda

Anna Bornstein, författare och journalist, initiativtagare till Drömmen om det goda

För bokning av plats och närmare information om lokal – se under Utbildningar och evenemang på hemsidan.