Fredskraftqigongutbildning, Stockholm

fredag 13 mars 2020lördag 14 mars 2020

Utbildningen sker i två steg under fyra dagar uppdelade på steg 1 två dagar och steg 2 två dagar.

Datum: Steg 1 den 13-14 mars 2020. Plats: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, Stockholm. Tid: 9.00-17.00.

Datum: Steg 2 den 22-23 april 2020. Plats: Biyunakademin i Solna/Västra skogen. Tid: 9.00-17.00.

Fredskraftqigong är utformad för ungdomar. Den består av vackra och starka rörelser, med en effektiv koncentration på olika aspekter av naturen. Drömmen om det goda använder metoder från Biyuntraditionen. Biyunqigong är en modern mind/body metod. Den består av långsamma, mjuka och enkla rörelser. Västerländsk forskning har visat att just sådan långsam koncentrerad rörelse är mycket bra mot stressbetingade sjukdomar, främjar nybildning av hjärnans stamceller och är bra för hjärnverksamheten och nervsystemet.

Instruktör: Daniel Richardsson

Daniel Richardsson är utbildare och workshopledare i Drömmen om det goda. I samband med Mitt lugn, som under tre år arbetat med gymnasieskolor, har Daniel arbetat som mycket uppskattad workshopledare på gymnasieskolor. Daniel är konsult och har undervisat på Mitt-Universitetet rörande kvalitet och ledarskap i Östersund sedan 2010 bl a inom området Appreciative Inquiry. Förskolorna Armbandet och Kättsätter, Norrköpings kommun har också arbetat med Daniel i samband med utvecklingsarbete kopplat till Drömmen om det goda.

Pris: 3 500 kronor/person. Medlemskap i Drömmen om det goda ingår. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 50 % av kostnaden.