Grundutbildning, Stockholm

fredag 12 oktober 2018

Tid: 9.00-16.30. Plats: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, Stockholm.

En två dagars utbildning, dag 1 den 12 oktober och dag 2 den 23 november

Välkommen till två stimulerande dagar med Drömmen om det godas metodik. Du får möjlighet att lära dig fyra enkla metoder för lugn och ro i förskolan och skolan: stillhet, beröring, reflektion och rörelse i form av meditativ gång. Det blir en inspirerande blandning av teori och praktik! Du får ta del av forskning som gjorts på våra metoder och om hjärnans behov av stillhet.

Lärare och elever som deltagit i våra utbildningar upplever en förbättrad arbetsmiljö, minskad stress och en ökad förmåga till inlärning.

Du kommer att kunna ta upp dina frågor, dela erfarenheter och få strategiska råd om hur du går vidare för att föra in metoderna i ditt arbete med barn och ungdomar.

Utbildare:

Lotta Olsson, utbildare i Drömmen om det goda, förskollärare med erfarenhet av alla åldrar i förskolan samt utbildad i yoga och massage på Axelssons institut.

Marie Dohlmar, arbetat med Drömmen om det godas metoder för lugn och ro i skolan och förskolan sedan 2006. Är qigonginstruktör och har i över 20 år undervisat i hem- och konsumentkunskap samt idrott och hälsa. Arbetar nu som pedagog och kock på förskolan Armbandet.

Pris: 3 400 kronor/person. Kursmaterial och medlemskap i Drömmen om det goda ingår. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 50 % av kostnaden.